Kultainen jäsenmerkki

25,00 €

Jäsenmerkki 5 vuotta liiton jäsenenä olleelle. Kultainen liiton tunnus, jonka taustalla on havut. Jäsenmerkin hintaan kuuluu sekä hopeinen arvomerkki että metallinen arkimerkki. Koko 12 mm. Huom. jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun tilaa jäsenmerkin.

Jäsenmerkit:

Merkeissä on liitomme perinteinen tunnus: musta yrjönristi, jonka päällä on miehistökokardi. Reserviläisliiton jäsenmerkkiä kannetaan useimmiten pikkutakissa, jakussa, iltapuvussa, tummassa puvussa tai arkipuvussa. Sitä ei saa käyttää yhtaikaa mitalien kanssa tai sotilasunivormussa. Hopeisen, kultaisen ja timanttisen jäsenmerkin hintaan kuuluu sekä hopeinen arvomerkki että metallinen arkimerkki. Kultaisen merkin hintaan kuuluu yksi täyskultainen merkki.

SKU
RES-JMK
Jäsenmerkit: Merkeissä on liitomme perinteinen tunnus: musta yrjönristi, jonka päällä on miehistökokardi. Reserviläisliiton jäsenmerkkiä kannetaan useimmiten pikkutakissa, jakussa, iltapuvussa, tummassa puvussa tai arkipuvussa. Sitä ei saa käyttää yhtaikaa mitalien kanssa tai sotilasunivormussa. Hopeisen, kultaisen ja timanttisen jäsenmerkin hintaan kuuluu sekä hopeinen arvomerkki että metallinen arkimerkki. Kultaisen merkin hintaan kuuluu yksi täyskultainen merkki. Huom. jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun tilaa jäsenmerkin.